Kövess minket Facebookon!

Technológiánk

Acélszerkezetet alkalmazunk, amely nem csak ellenálló képességével, rugalmasságával, homogenitásával, hajlékonyságával és könnyűségével, röviden a tartósságával ellenáll a földrengéseknek, nedvességnek, villámnak, tűznek, korróziónak, viharnak, termesznek és hasonló kártékony rovaroknak nem hasonlítható össze más anyagokkal. A galvanizálási eljáráson átesett acélelemek még a legpárásabb helyeken sem rozsdásodnak évtizedekig, megőrzik ellenálló képességüket . Míg más szerkezeteknél nagyon magas a villám veszély, addig az acélszerkezeteknél a földelés nullára csökkenti a kockázatot. A megfelelő technikával megmunkált acélt kívülről és belülről kompozit anyagokkal vonják be, és megszűnik a tűz hordozórendszerre gyakorolt hatása. Megállapították, hogy az acélszerkezetek több mint száz évig ellenállnak a korróziónak.

PANNÓNIA HÁZAK RENDSZERÉBEN ALKALMAZANDÓ SZABVÁNYOK:

Acélszerkezet: Nem csak ellenálló képességével, rugalmasságával, homogenitásával, hajlékonyságával és könnyűségével, röviden a tartósságával ellenáll a földrengéseknek, nedvességnek, villámnak, tűznek, korróziónak, viharnak, termesznek és hasonló kártékony rovaroknak nem hasonlítható össze más anyagokkal. A galvanizálási eljáráson átesett acélelemek még a legpárásabb helyeken sem rozsdásodnak évtizedekig, megőrzik ellenálló képességüket . Míg más szerkezeteknél nagyon magas a villám veszély, addig az acélszerkezeteknél a földelés nullára csökkenti a kockázatot. A megfelelő technikával megmunkált acélt kívülről és belülről kompozit anyagokkal vonják be, és megszűnik a tűz hordozórendszerre gyakorolt hatása. Megállapították, hogy az acélszerkezetek több mint száz évig ellenállnak a korróziónak.

STATIKUS TERVEZÉSÉHEZ; EUROCODE 3, TS 498, TS 7046, TS 648, TS 11372,

PANEL KERETEKHEZ, ACÉL SZERKEZETEKHEZ

Anyag (S 350GD+Z minőség, St 52), Erdemir minőség 1335,

Szabvány:  DIN EN 10147-00, horganyzott szerkezeti acél horganyzott bevonattal, Gyártás: horganyzott C / U profilú hidegen alakított profil 0,80-2,00 mm falvastagsággal és 40-300 mm hengerformálóból húzott szalaggal a JIT gyártási rendszernek megfelelően TS EN 10162 szabvány szélesség.

Összekötő elemek; horganyzott csavar, anya DIN 960-961, DIN 935-F 8.8;

A TS 825 hőszigetelést alkalmazzuk.

Küldj nekünk üzenetet!