Kövess minket Facebookon!

Adatkezelési nyilatkozat

Utolsó frissítés: 2022. november 09.
Hatálybalépés dátuma: 2022. november 09.

Jelen Adatvédelmi szabályzat a Pannónia Készházak Kft., 7622 Pécs, Nagy Lajos király útja 14. fszt. 3., Baranya 7622, ​​Magyarország, e-mail: pannoniakeszhazak@gmail.com, telefon: +36 30 302 2522 a weboldalunk ( https://pannoniahazak.hu ) használata során gyűjtött adatok gyűjtéséről, felhasználásáról és közzétételéről . (a szolgáltatás”). A Szolgáltatás elérésével vagy használatával Ön hozzájárul adatainak gyűjtéséhez, felhasználásához és közzétételéhez a jelen Adatvédelmi szabályzattal összhangban. Ha nem járul hozzá, kérjük, ne érje el és ne használja a Szolgáltatást.

Ezt az Adatvédelmi szabályzatot bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk, és a felülvizsgált Adatvédelmi szabályzatot közzétesszük a Szolgáltatáson. A felülvizsgált Szabályzat a felülvizsgált Irányelv Szolgáltatásban való közzétételétől számított 180 napon belül lép hatályba, és a Szolgáltatáshoz való további hozzáférés vagy a Szolgáltatás ezen idő utáni használata a felülvizsgált Adatvédelmi szabályzat elfogadását jelenti. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen tekintse át ezt az oldalt.

GYŰJTÉSÜNK INFORMÁCIÓK:

Az alábbi személyes adatokat gyűjtjük és dolgozzuk fel Önről:

Név
Email
Mobil
HOGYAN HASZNÁLJUK AZ INFORMÁCIÓT:

Az Önről gyűjtött információkat a következő célokra használjuk fel:

Támogatás
Adminisztrációs információk
Ha az adatait bármilyen más célra szeretnénk felhasználni, beleegyezését kérjük, és adatait csak a hozzájárulása megérkezésekor, majd csak arra a célra használjuk fel, amely(ek)hez a hozzájárulást megadjuk, kivéve, ha a törvény.

HOGYAN OSZTJUK MEG INFORMÁCIÓIT:

Személyes adatait nem adjuk át harmadik félnek az Ön hozzájárulása nélkül.
Az Ön személyes adatait a következő célokra is kiadhatjuk: (1) a vonatkozó törvények, rendeletek, bírósági végzések vagy egyéb jogi eljárások betartása érdekében; (2) a velünk kötött megállapodások érvényesítése, beleértve a jelen Adatvédelmi szabályzatot is; vagy (3) válaszolni azokra az állításokra, amelyek szerint a Szolgáltatás Ön általi használata sérti harmadik felek jogait. Ha a Szolgáltatást vagy cégünket összevonják vagy felvásárolják egy másik céggel, az Ön adatai az egyik vagyontárgy, amely átkerül az új tulajdonoshoz.

AZ ÖN INFORMÁCIÓJÁNAK MEGŐRZÉSE:

Személyes adatait 90 naptól 2 évig megőrizzük, miután a felhasználók megszüntették fiókjukat, vagy ameddig szükségünk van rájuk az adatgyűjtés céljainak teljesítéséhez, a jelen Adatvédelmi szabályzatban részletezett módon. Előfordulhat, hogy bizonyos információkat hosszabb ideig meg kell őriznünk, például nyilvántartást/jelentést kell készítenünk a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, vagy más törvényes okokból, például törvényes jogok érvényesítése, csalásmegelőzés stb. (közvetlenül vagy közvetve) korlátlan ideig tárolható.

AZ ÖN JOGAI:

Az alkalmazandó jogtól függően jogosult lehet személyes adataihoz való hozzáféréshez és azok helyesbítéséhez vagy törléséhez, vagy másolatot kaphat személyes adatairól, korlátozhatja vagy tiltakozhat az adatok aktív kezelésében, kérhet tőlünk, hogy osszuk meg (hordozzuk) személyes adatait. tájékoztatást egy másik jogalany számára, visszavonja az adatainak feldolgozásához nekünk adott hozzájárulását, a törvényes hatósághoz benyújtott panasz benyújtásának jogát, valamint az alkalmazandó törvények alapján esetlegesen releváns egyéb jogokat. E jogainak gyakorlásához írjon nekünk a pannoniakeszhazak@gmail.com címre. Kérésére a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően válaszolunk.

A direkt marketing kommunikációt vagy az általunk marketing célú profilalkotást leiratkozhat, ha ír nekünk a pannoniakeszhazak@gmail.com címre.

Vegye figyelembe, hogy ha nem engedélyezi számunkra a szükséges személyes adatok gyűjtését vagy feldolgozását, vagy visszavonja a hozzájárulását ezeknek a kívánt célokra történő feldolgozásához, előfordulhat, hogy nem tudja elérni vagy használni azokat a szolgáltatásokat, amelyekhez az Ön adatait kérte.

SÜTIK STB.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan használjuk ezeket és az Ön választásait ezekkel a nyomkövetési technológiákkal kapcsolatban, kérjük, tekintse meg Cookie-szabályzatunkat.

BIZTONSÁG:

Az Ön adatainak biztonsága fontos számunkra, és ésszerű biztonsági intézkedéseket foganatosítunk annak érdekében, hogy megakadályozzuk az irányításunk alatt lévő adatok elvesztését, visszaélését vagy jogosulatlan megváltoztatását. A benne rejlő kockázatok miatt azonban nem tudjuk garantálni a teljes biztonságot, következésképpen nem tudjuk garantálni vagy garantálni az Ön által nekünk továbbított információk biztonságát, és ezt a saját felelősségére teszi.

PANASZ / ADATVÉDELMI TISZT:

Ha kérdése vagy aggálya van a nálunk elérhető adatainak feldolgozásával kapcsolatban, e-mailben fordulhat Pannónia Készházak Kft. 7622 Pécs, Nagy Lajos király útja 14. fszt. 3., email: pannoniakeszhazak@gmail.com. Ennek megfelelően kezeljük aggályait az alkalmazandó joggal.